top of page
Värmepumpsinstallation

Tjänster

bergvärmepump.png

Värmepumpsinstallation

Genom vår personliga service och kontakt kan vi erbjuda en anpassad lösning och den värmepump som passar bäst för dig och din fastighet oavsett om det gäller luft/vatten värmepump eller bergvärmepump.

 

Kombinationen med ett brett utbud och att vi inte är märkesberoende leder till att vi även kan erbjuda dig den bästa lösningen till ett konkurrenskraftigt pris.

service.png

Service inom VVS & El

Att regelbundet göra service och underhåll på sin värmepump eller luftkonditionering lönar sig alltid. En luft-luft värmepump och luftkonditionering som inte ses över regelbundet sätter snart igen av damm och luftflödet minskar så prestanda försämras drastiskt.

 

En luft-vatten eller bergvärmepump kan arbeta med felaktiga parametrar pga av en dålig sensor eller vattenflödet är för dåligt pga av igensatta filter.

Service inom VVS
vitvaror.png

Installation av vitvaror

el & vatten

Som privatperson är det viktigt att kunna känna sig trygg vid installationer av elektrisk utrustning. Därför har vi bara kvalificerade och utbildade tjänstemän som jobbar hos oss, allt för att våra kunder ska känna sig säkra på att våra installationer inom el & vatten är korrekt gjorda, enligt branschens alla regler och normer.

Installation av vitvaror
privatbostad.png

Nyproduktion

Ska du bygga nytt hus, eller något annat du vill förverkliga? 

Sundbyholms VVS levererar all form av VVS-installation 

vid nybyggnation av både större och mindre projekt. Vi följer dig hela vägen genom ditt projekt, stort som litet.

Nyproduktion
stambyten.png

Stambyte

Är er fastighet i behov av ett stambyte?

Vi hjälper er byta ut rören som leder varmvatten, kallvatten och spillvatten så att ni får en problemfri och långsiktig lösning. Med vår erfarna och certifierade personal skapar vi de bästa förutsättningarna för att tillfredsställa era behov. 

Stambyte
tekniker.png

Badrumsrenovering

Behöver ni renovera ert gamla badrum?

Vi på Sundbyholms VVS har sedan starten 1994 utfört badrumsrenoveringar i hela Mellansverige. Vi ser till att hjälpa er i hela renoveringsprocessen, och med kontinuerlig dialog så ni kan känna er trygga och säkra på att det utförs på ett fackmannamässigt vis. 

Badrumsrenoverig

Behöver ni byta värmepump?

bottom of page